В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 8 мая 2016 г.

Cottage Cheese and Egg Muffins with Ham and Cheddar Cheese

Cottage Cheese and Egg Muffins with Ham and Cheddar Cheese
The primary ingredients of these muffins are the cottage cheese and eggs with a bit of flour
to bind things together and from there you can add pretty much whatever you want!
Cottage Cheese and Egg Muffins with Ham and Cheddar Cheese
Soft, light and moist cottage cheese and egg muffins with ham and cheddar cheese.
ingredients
  • 1 cup cottage cheese
  • 4 eggs, lightly beaten
  • 1 cup flour (gluten-free for gluten-free)
  • 1 teaspoon baking powder
  • 1/4 teaspoon salt
  • 4 ounces ham, diced
  • 1/2 cup cheddar cheese, shredded
  • 2 green onions, sliced
directions
  1. Mix the cottage cheese, eggs, flour, baking powder and salt followed by the ham, cheddar cheese and green onions, pour into a greased 12 muffin pan and bake in a preheated 400F/200C oven until golden brown and a toothpick poked into the centre comes out clean, about 25-30 minutes.
http://www.closetcooking.com/2008/01/cottage-cheese-and-egg-muffins-with-ham.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160507

Комментариев нет:

Отправить комментарий