В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 мая 2016 г.

Dipping Sauces for Vietnamese Spring Rolls

Dipping Sauces for Vietnamese Spring Rolls
Author Notes: I've included two popular dipping sauces here: fish sauce-based sauce
and a hoisin peanut sauce. Like the spring rolls, these dipping sauces are highly customizable according to taste and restaurants will often have their own signature sauce.
Serves 4
For the fish sauce dipping sauce:
  • 3tablespoons fish sauce
  • Juice of 1 lime
  • 3tablespoons sugar, or to taste
  • 1/2tablespoon minced ginger
  • 1/2teaspoon thinly sliced fresh Thai chiles
  • 1/3cup water
  • Salt and pepper, to taste
  1. Mix together all of the ingredients and refrigerate. Store for 1 day prior to serving in order to let the chile flavor infuse.
For the hoisin peanut dipping sauce:
  • 5tablespoons hoisin sauce
  • 3tablespoons pork broth
  • 1tablespoon peanut butter
  • 1tablespoon minced garlic
  • 1teaspoon vegetable oil
  • 1tablespoon sugar
  • Chopped peanuts, optional
  1. Whisk together the hoisin, pork broth, and peanut butter.
  2. In a small fry pan, heat the garlic and oil and sautée until fragrant. Add the hoisin sauce mixture and the sugar, then simmer for 1 to 2 minutes until thick. Let cool.
  3. Top with peanuts, if desired.
http://food52.com/recipes/37472-dipping-sauces-for-vietnamese-spring-rolls?utm_term=6759626&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=20160526_shop_syrups

Комментариев нет:

Отправить комментарий