В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 14 января 2017 г.

Pizza Poppers

All of the flavours of pizza rolled into balls and fried until golden brown and crispy! These little pizza poppers a stuffed with plenty of melted cheese and perfect when served with pizza sauce for dipping!

Pizza Poppers

ingredients
  • pizza dough (homemade or store bought)
  • 24 slices pepperoni
  • 24 1x1x1/4 inch pieces mozzarella
  • oil of frying
  • 1/4 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 1 teaspoon oregano or italian seasoning blend
  • 1/2 teaspoon garlic powder
  • salt and pepper to taste
  • 1/2 cup pizza sauce (homemade or store bought), hot
directions
  1. Roll the dough out into a 12x8 inch rectangle, cut into 24 2x2 inch squares, top with pizza filling and wrap them up sealing them tightly.
  2. Heat some oil in a pan over medium heat and cook until golden brown, about 3-5 minutes, set aside in paper towels to drain, sprinkle on the mixture of the parmesan, oregano, garlic powder, salt and pepper and enjoy while warm, dipped into pizza sauce.
http://www.closetcooking.com/2014/01/pizza-poppers.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170113

Комментариев нет:

Отправить комментарий