В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 3 июня 2017 г.

Chocolate Macadamia Macaroons

Considered to be the world's most delicious nuts, macadamias are small, crispy buttery flavored powerhouses full of good fats, protein, vitamins, minerals, fiber, and antioxidants. Yes, these babies are very high in fats, but their fat profile balances our essential fatty acids to provide a nice mixture of both omega-6 and omega-3 fatty acids. These fats also increase the production of protective high density lipoproteins (HDL cholesterol) while suppressing the unhealthy low density lipoproteins (LDL cholesterol).

CHOCOLATE MACADAMIA MACAROONS [VEGAN, RAW, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 cups desiccated coconut (another half cup for rolling)
  • 1 cup raw macadamias
  • 1/2 cup raw cacao powder
  • 1/4 cup coconut nectar (please use more if you prefer them sweeter)
  • 2 tsp pure vanilla extract
  • 1 tsp celtic sea salt

PREPARATION

  1. Quickly pulse the macadamia nuts in a food processor (careful they turn into butter quickly).
  2. Combine all other ingredients with pulsed nuts.
  3. Form small balls or press into a mold.
  4. Roll or sprinkle these in finely shredded coconut.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chocolate-macadamia-macaroons/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=776ec9b395-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-776ec9b395-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий