В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 11 июня 2017 г.

Vegetarian Bacon Mayonnaise

It would not be unreasonable to balk at the official the name of this recipe—"Bacon Mayo (for Vegetarians and Meat Eaters)"—and its motley crew of disparate ingredients: toasted Lapsang souchong tea leaves, soy sauce, allspice, mayonnaise, and... drumroll please... grape jelly. 

Vegetarian Bacon Mayonnaise (No Bacon!)

Makes 1 1/2 cups
  • 2teaspoons Lapsang souchong tea leaves
  • 1 1/2cups mayonnaise
  • 1/2teaspoon ground allspice
  • 1garlic clove, finely minced
  • 1teaspoon grape jelly
  • 2tablespoons low-sodium soy sauce
  1. Heat an oven to 250° F. Toast the leaves on a parchment-lined baking sheet for 10 minutes, or until completely dry and crumbly. Crush to a powder in a mortar and pestle or spice grinder.
  2. In a medium mixing bowl, combine the tea leaves with the remaining ingredients. Whisk until thoroughly combined. Taste. "It totally does not taste like bacon," at this stage explains Kord.
  3. Refrigerate for at least 1 hour (and up to 4 days). Now give it another taste: "Bacon!" Kord writes. "Kind of! But definitely delicious."














https://food52.com/recipes/71243-vegetarian-bacon-mayonnaise-no-bacon

Комментариев нет:

Отправить комментарий