В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 15 июня 2017 г.

The Best Crispy Mushrooms

This is a mushroom recipe for people who don't like mushrooms. The mushrooms are sliced thinly and then tossed in a bold, smokey mixture of spices and salt and then baked to crispy perfection. They work great as an addition to a salad, vegan mac and cheese, or pretty much anything you're planning eating!

THE BEST CRISPY MUSHROOMS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 small container of mixed mushrooms, sliced thin
  • Olive oil
  • 2 tablespoons of liquid aminos
  • 1 teaspoon thyme
  • 1 teaspoon of smoked paprika
  • 1/4 teaspoon of liquid smoke
  • A pinch of pink Himalayan sea salt
  • Freshly cracked pepper, to taste

PREPARATION

  1. Preheat your oven to 375°F and line your baking sheet with parchment.
  2. Place the sliced mushrooms in a bowl and add all of the ingredients.
  3. Toss them with olive oil so they are coated well.
  4. Pour them onto the baking sheet in an even layer and bake. Pop them in the oven and check on them around the 30-35 minute mark. Leave them in there until they are the desired crispiness. Let them cool before serving them.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/the-best-crispy-mushrooms/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=20efc93dfa-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-20efc93dfa-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий