В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 15 июня 2017 г.

Hash Brown Omelet

This has brown omelet is going to change the way you think about breakfast. The crispy shredded potatoes are perfectly spiced with garlic and onion powder and then stuffed with tender mushrooms and wilted spinach. Sounds amazing, but there's more – this omelet is incredibly affordable and takes almost no time to throw together.

HASH BROWN OMELETTE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 pound frozen (or fresh) shredded potatoes
  • Onion powder, to taste
  • Garlic powder, to taste
  • A handful of mushrooms, sliced
  • A handful of fresh or frozen spinach

PREPARATION

  1. Cook the shredded potatoes on a grill pan until they’re crispy. This should take about 15 minutes on high heat. If you see a lot of steam you’ll know they’re not crispy yet.
  2. Once the hash browns are done set them on a plate.
  3. Add the mushrooms and spinach to the grill. Sprinkle them with spices. Cook them 4-5 minutes.
  4. Add vegetables to one side of the hash browns and fold the other side over them. Serve this with your favorite dipping sauce.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/hash-brown-omelet/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=20efc93dfa-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-20efc93dfa-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий