В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 14 июня 2017 г.

Cucumber Kimchi

Cucumber kimchi is a super simple condiment that adds all of the spice and tang of kimchi but only takes about 20 minutes to make ­­­– no fermenting necessary! It's all a matter of taking the water out of the cucumber slices and replacing it with flavor. Once you've accomplished this, can treat it just like any other kimchi and take a nibble whenever you need to refresh your palate or you could use these like pickles, adding them to veggie burgers or "pulled pork" sandwiches. Yum!

CUCUMBER KIMCHI [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 English cucumber
  • 1 tablespoon soy sauce
  • 1 teaspoon rice vinegar
  • 1/2 tablespoon granulated sugar
  • 1 tablespoon Korean red pepper flakes
  • 1 teaspoon sesame seeds
  • 1 teaspoon chopped garlic (optional)

PREPARATION

  1. Slice cucumber into thin round discs.
  2. Sprinkle coarse sea salt over cucumbers and let sit for 20 minutes, tossing occasionally.
  3. Thoroughly wring all water from cucumbers by squeezing the slices between two hands.
  4. Rinse under cold water 5-6 times to remove salt.
  5. Mix together kimchi seasoning and combine with cucumbers.
  6. Sprinkle sesame seeds and chopped scallions for garnish. Serve cold.

NOTES

Keep kimchi refrigerated for up to 1 week.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cucumber-kimchi/

Комментариев нет:

Отправить комментарий