В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 27 августа 2017 г.

How to Make Corn Dogs

This is a recipe for a basic and delicious county fair corn dog.He’s classic, he’s fun, he’s always excited. There’s nothing to be taken too seriously here, folks, and luckily the process of making your own isn’t too serious either. It’s simply a matter of whipping up a basic cornmeal batter, using it to coat your wiener of choice, and then deep-frying it. The oil’s gotta be deep -- really deep.
Makes 8
2 to 4 quarts vegetable or canola oil, for frying
3/4 cup yellow cornmeal
1 1/4 cups all-purpose flour
1/4 cup sugar
1 teaspoon kosher salt
1 teaspoon baking powder
Black pepper, to taste
1 large egg
1 cup buttermilk
Hot sauce, optional
8 pre-cooked hot dogs or sausages 
Fill a deep pot with oil enough oil to fully submerge your corn dogs and heat it to 360° F.
While the oil is heating, combine all of the dry ingredients in a large bowl. Whisk in the egg, buttermilk, and hot sauce, if using.
Stick chopsticks or wooden skewers into your wieners. Once the oil is heated, pour the batter into a tall glass or jar and dip the wieners into the batter, covering them fully. 
Fry them until golden brown, 3 to 5 minutes, then transfer to a paper towel to drain.
Let cool slightly and enjoy! 
https://food52.com/blog/11485-how-to-make-corn-dogs?bxid=569534e36e4adce53e13fe30&utm_campaign=20170826_shop_mixingbowls_nonbuyer&utm_medium=email&utm_source=Sailthru&utm_term=10411272

Комментариев нет:

Отправить комментарий