В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 11 августа 2017 г.

Vegan Horchata

Horchata is one of my favorite cooling, summertime treats. Icy, creamy, and with a kick of cinnamon, this recipe is simple, delicious and sure to cool you down while tantalizing your taste buds.

VEGAN HORCHATA! [GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 cup rice
  • 2 cups water
  • 2 cups almond milk
  • 2 cinnamon sticks
  • ¼ cup sugar
  • Cinnamon for topping

PREPARATION

  1. In a bowl or pitcher, mix rice, water, and Cinnamon sticks together. Let sit for eight hours or overnight.
  2. After soaking rice, remove Cinnamon sticks and blend rice and water as smooth as possible.
  3. Using a fine strainer, cheesecloth, or even a tea towel or thin cloth, strain all liquid into a pitcher. Squeeze out as much of the liquid from the rice that you can.
  4. Add the almond milk and sugar to the rice milk. Stir until sugar dissolves.
  5. Pour over ice and top with more Cinnamon!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/vegan-horchata/

Комментариев нет:

Отправить комментарий