В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 10 апреля 2016 г.

Cauliflower Manchurian [Vegan]


This cauliflower dish blends Asian and Indian flavors beautifully. It has a rich and complex flavor, but is slightly sweet and also a little spicy. I like to serve this as a side dish, but you can turn it into a full meal by doubling the sauce and tossing it with chickpeas and 2 cups of peas. Then serve it over brown rice.

CAULIFLOWER MANCHURIAN [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 head cauliflower, cut into florets
  • 3 tbsp ketchup
  • 2 tbsp sweet red chili sauce
  • 1 tsp garam masala
  • 2 tsp garlic powder (granulated)
  • 1/4 + 1/8 tsp ground ginger
  • 2 tsp low-sodium soy sauce

PREPARATION

  1. Line a large pot with a thin layer of water and bring to a boil.
  2. Once boiling, add cauliflower and turn heat to medium-low.
  3. Continue to cook, adding more water if necessary, until cauliflower is soft and fork-tender, but not falling apart.
  4. Meanwhile, combine remaining ingredients in a small bowl.
  5. Taste, adding more chili sauce or garam masala as desired (both vary slightly by brand).
  6. Once the cauliflower is cooked, drain off excess water and dump sauce over the top.
  7. Stir several times using a spatula or large spoon to make sure all the cauliflower is evenly coated, and serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-food/recipe-cauliflower-manchurian/

Комментариев нет:

Отправить комментарий