В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 17 апреля 2016 г.

Roasted Spring Vegetables

Roasted Spring Vegetables - healthy seasonal spring vegetables roasted with garlic herb butter. Perfect side dish that takes only 20 mins | rasamalaysia.com
This roasted spring vegetables side dish is a happy dish. Colorful spring vegetables of yellow, green,
and orange are competing for your attention. They are all happily mingle together in a very easy recipe, with simple ingredients of butter, garlic, seasoned with salt and black pepper.

Roasted Spring Vegetables Recipe
Serves 4 | Prep Time: 5 Mins | Cook Time: 12 Mins
Ingredients:
6 oz asparagus, stems removed and cut into 2-inch lengths
6 oz baby carrots
6 oz yellow squash
6 oz zucchini
3 tablespoons salted butter, melted
3 cloves garlic, minced
1 teaspoon chopped parsley
Salt to taste
Method:
Preheat oven to 400F.
Combine the asparagus, carrots, squash and zucchini together. Add in the melted butter, garlic, parsley and salt , stir to mix well. Make sure all the spring vegetables are coated evenly with the butter mixture. Arrange them on a baking sheet lined with parchment paper, in a single layer.
Roast for 12 minutes. Dish out and serve immediately.
Cook’s Note:
You may saute the spring vegetables in a skillet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий