В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 29 апреля 2016 г.

The First Salad of Spring


Food writers talk about vegetables like they're a stable thing, but the truth is that good fresh
food is a moving target -- it's a bit different every time you use it. We cooks have to taste our way through the Greenmarket or produce aisle (surreptitiously, of course) because depending on season, sunlight, climate, and growing conditions, kale or broccoli or Bibb lettuce can be bitter or sweet, chewy or limp, sublime or forgettable. 
This salad plays beautifully to spring's first ingredients, with the light, lemony aioli dressing bringing out the sweetness of caramelized shallots, roasted red onions, and broccoli. 
Serves 4

For the aioli:
1 egg yolk, at room temperature 
2 tablespoons freshly squeezed lemon juice, plus more to taste
1 teaspoon minced garlic
1 teaspoon minced shallot
Sea salt
1/2 cup extra-virgin olive oil
Ground black pepper
For the salad:
5 tablespoons extra-virgin olive oil, divided
3 large shallots
Sea salt
1 pound young broccoli crowns or broccolini, ends trimmed and cut into 1/2-inch florets

2 red onions
1/4 teaspoon paprika
1/4 teaspoon ground black pepper, plus more to taste
http://food52.com/blog/12562-the-first-salad-of-spring?utm_term=6593473&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=20160429_eds_springchickens

Комментариев нет:

Отправить комментарий