В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 27 апреля 2016 г.

Sundried Tomato and Turkey Burgers with Avocado Cream


Sundried Tomato and Turkey Burgers with Avocado Cream

- INGREDIENTS -

  • FOR THE BURGERS:
  • 1 1⁄4 pounds ground dark turkey meat
  • 12 large oil-packed, sulfite-free sundried tomatoes, chopped
  • 2 tablespoons finely chopped fresh basil or parsley leaves
  • 1 tablespoon plus 1 teaspoon Dijon mustard
  • 1⁄4 teaspoon sea salt
  • optional: 2 pinches red pepper flakes
  • 1 teaspoon extra virgin olive oil
  • FOR THE AVOCADO CREAM:
  • 1 ripe avocado, peeled and pitted
  • 1⁄4 cup organic mayonnaise
  • 1 teaspoon fresh lemon juice
  • 2 pinches sea salt
Step 1In a medium bowl, combine the ground turkey, tomatoes, basil, mustard, salt, pepper, and red pepper flakes (if using) and mix with your hands until incorporated. Then divide the burger mixture into 4 even portions and form into rounded patties about 3⁄4 inch thick (dampen your hands with a little water so the burger mixture doesn’t stick to them). To make perfectly round burgers, use a 4-inch ring mold.
Step 2Heat the oil in a nonstick frying pan over medium-low heat. When the pan is hot, add the patties and cook until a browned crust forms, 3 to 4 minutes. Turn the patties over and cover the pan. Turn the heat to low and cook the burgers another 7 to 8 minutes or until the internal temperature reads 165°F on a meat thermometer.
Step 3While the patties are cooking, make the avocado cream. Place the avocado, mayonnaise, lemon juice, and salt in the bowl of a food processor that is fitted with the steel blade attachment. Puree the ingredients until smooth and creamy.
Step 4Serve the burgers, each with a quarter of the avocado cream on top. Enjoy!

http://drhyman.com/blog/2016/04/26/sundried-tomato-and-turkey-burgers-with-avocado-cream/?mc_cid=1ffe2b9e4b&mc_eid=4238cd6d36

Комментариев нет:

Отправить комментарий