В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 5 августа 2016 г.

Crispy Baked Onion Rings

Using the batter it was super easy to coat the onions rings, the bread crumbs stayed on and
the baked onions rings tasted fantastic! 

Crispy Baked Onion Rings

Healthy, crispy baked onion rings that are so addictively good and super easy to make!
ingredients
  • 2 large onions, sliced thickly
  • 1/2 cup flour
  • 1/2 cup buttermilk, milk or beer
  • 1 egg, lightly beaten
  • 1 cup panko breadcrumbs
  • 1 teaspoon creole seasoning
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Place half of the flour in a wide shallow bowl, mix the remaining flour with the buttermilk and egg and place it in a wide, shallow bowl and mix the panko breadcrumbs, creole seasoning, salt and pepper and place them in a third wide, shallow bowl.
  2. Dredge the onion slices in the flour, dip them in a mixture batter and dredge them in the breadcrumbs.
  3. Place the onion slices on a wire rack on a baking sheet and bake in a preheated 425F/220C oven until golden brown, about 12-16 minutes.

http://www.closetcooking.com/2012/11/crispy-baked-onion-rings.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160804

Комментариев нет:

Отправить комментарий