В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 29 августа 2016 г.

Lemon Ricotta Strawberry Pie with Poppy Seed Shortbread Crust



A spring fresh strawberry lemon no-bake ricotta cheesecake pie with poppy seed
shortbread crust.

Lemon Ricotta Strawberry Pie with Poppy Seed Shortbread Crust

ingredients
    FOR THE LEMON POPPY SEED SHORTBREAD CRUST:
  • 1/2 cup butter, softened
  • 1/4 cup powdered/confectioners sugar
  • 1 tablespoon lemon zest
  • 1 tablespoon poppy seeds
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1 cup all-purpose flour
  • FOR THE LEMON RICOTTA NO BAKE CHEESECAKE FILLING:
  • 1 cup ricotta
  • 4 ounces cream cheese, softened
  • 3 tablespoons honey
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 1 tablespoon lemon zest
  • FOR THE PIE:
  • 2 pounds strawberries, sliced
directions
    FOR THE POPPY SEED SHORTBREAD CRUST:
  1. Cream the butter, mix in the sugar, lemon zest, poppy seeds and salt followed by the flour and mix until it forms crumbs.
  2. Press the mixture unto a 9 inch pie/tart plate and bake in a preheated 400F/200C oven until lightly golden brown, about 15 minutes before letting it cool.
  3. FOR THE LEMON RICOTTA NO BAKE CHEESECAKE FILLING:
  4. Mix the ricotta, cream cheese, honey and lemon juice and zest until smooth.
  5. FOR THE PIE:
  6. Spread the ricotta mixture across the bottom of the baked and cooled crust, arrange the strawberry slices on top and enjoy.
Nutrition FactsCalories 167Fat 10g (Saturated 6gTrans 0),Cholesterol 28mgSodium 117mgCarbs 16.8g (Fiber 4.7gSugars 6.2g),Protein 3.7g

http://www.closetcooking.com/2014/04/lemon-ricotta-strawberry-pie-with-poppy.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160828

Комментариев нет:

Отправить комментарий