В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 29 августа 2016 г.

Salsa Verde Turkey Burger

Salsa Verde Turkey Burger
The salsa verde burgers did not hold together too well but they were super moist and they
tasted great! I have been enjoying avocados lately and I would not have thought to combine them with mayonnaise but it was a fabulous combination that went well in this burger. The tartness of the green tomatoes complimented the other flavours of the burgers nicely. These burgers may have been a bit messy but they were oh so tasty! 

Salsa Verde Turkey Burger

ingredients
  • 1 pound ground turkey
  • 1 egg (lightly beaten)
  • 1/4 cup bread crumbs
  • 1/2 cup salsa verde
  • 4 slices pepperjack cheese
  • 1 avocado (pitted and scooped)
  • 1/2 cup mayonnaise
  • 1 clove garlic (grated)
  • 4 buns/rolls
  • green tomatoes (sliced) or pickled green tomatoes (sliced)
  • cilantro (optional)
directions
  1. Mix the turkey, egg, breadcrumbs and salsa verde in a bowl.
  2. Form 4 patties and place them on a broiling pan.
  3. Broil until cooked, about 10-15 minutes.
  4. Place the cheese slices on the patties and broil until melted, about 1 minute.
  5. Mix the avocado, mayonnaise and garlic and mash the avocado to the desired consistency.
  6. Serve the burger in a bun with the avocado mayonnaise, cilantro and sliced green tomatoes.
http://www.closetcooking.com/2008/08/salsa-verde-turkey-burger.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160828

Комментариев нет:

Отправить комментарий