В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 8 августа 2016 г.

Toasted Rice Chuhai

Here, it's sweetened with a simple syrup steeped with toasted sweet rice and vanilla,
giving it a cream soda-like flavor—and making it wonderfully addictive, even without the added spike of soju. Make a big batch of the syrup now and stash it in the fridge. Then the next time you're hankering for something bubbly and sweet (or looking for not-so-fruity summer cocktail), you need only to stir a bit together with soju, a splash of rice vinegar for brightness, and a long pour of seltzer water.
Makes about 1 1/2 cups syrup
Toasted Rice Syrup
  • 1cup sweet rice (sometimes called glutinous or sticky rice)*
  • 1cup evaporated cane juice (or substitute granulated or turbinado sugar)
  • 2cups water
  • 1teaspoon vanilla extract
Toasted Rice Chuhai
  • 1 1/2ounces Jinro Soju
  • 1 1/2ounces toasted rice syrup
  • 1/4 to 1/2teaspoons rice vinegar (or substitute lemon juice)
  • Ice
  • Seltzer
https://food52.com/blog/17445-a-toasty-sweet-cocktail-where-rice-is-both-sweetener-and-spirit

Комментариев нет:

Отправить комментарий