В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 14 апреля 2020 г.

Gluten-Free Banana Bread

Gluten-Free and vegan banana bread
The texture of this bread is incredible. It’s soft, spongey and melts in your mouth.

Gluten-Free Banana Bread [Vegan]

Ingredients

  • 4 ripe bananas, mashed
  • 1/2 cup coconut sugar
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1/2 cup coconut oil
  • 1 tablespoon ground linseed (flaxseed)
  • 1 tablespoon ground cinnamon
  • 2 cups gluten free flour
  • 1 tablespoon xanthan gum
  • 1 tablespoon baking powder
  • 1 tablespoon baking soda
  • 1 teaspoon sea salt

Preparation

  1. Preheat the oven to 350ºF.
  2. In a large bowl, add mashed bananas, sugar, vanilla, oil, linseed and cinnamon. Mix together until smooth.
  3. Over the bowl of wet ingredients, sift together the flour, xanthan gum, baking powder, baking soda and salt. Mix together until smooth.
  4. Pour mixture into a greased and floured loaf tin and bake for 45 minutes, or until a skewer inserted into the centre of the bread comes out clean.
  5. Allow to cook completely in the tin before slicing and serving.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/gluten-free-banana-bread-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий