В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 15 апреля 2020 г.

MEXICAN TUNA LASAGNA

ImagenReceta
A new version of the classic recipe! Prepare this delicious Mexican Tuna lasagna, cooked with a tomato and guajillo pepper sauce, corn tortillas and layers of cream and lots of grilled cheese.

MEXICAN TUNA LASAGNA

Ingredients

10 Portions
  • 5 tomatoes, for the sauce
  • 3 cloves garlic, for the sauce
  • 1/4 onions, for the sauce
  • 5 guajillo chilies, clean, hydrated in hot water, for the sauce
  • 1 tablespoon vegetable oil, for filling
  • 1 tablespoon garlic, chopped
  • 1 cup onion, fillet, for filling
  • 1 cup whole kernel corn
  • 3 cups tuna in water, drained, for filling
  • 1 pinch salt, for filling
  • 1 pinch black pepper, for filling
  • 1/4 cups oil, to cook omelette
  • enough corn tortilla
  • 1 cup sour cream
  • 3 cups asadero cheese, grated
  • 4 tablespoons corn kernels

Preparation

Preheat the oven to 200° C (370 °F).
For the sauce: blend the tomatoes with the onion, garlic cloves and the guajillo peppers with their water.
In a sauce pan, fry the onion and the chopped garlic, the onion and the corn. Add the tuna and the previous sauce. Season and cook for 20 minutes.
Lightly fry the tortillas in oil.
In a cake mold, make layers of fried tortillas, tuna mix, cream and cheese. Repeat until filling the mold. Finish with tortillas, Mexican crema, cheese and corn. Bake for 15 minutes or until the cheese melts.
Cut and serve warm. Enjoy!
https://us.kiwilimon.com/recipe/fish-and-seafood/mexican-tuna-lasagna

Комментариев нет:

Отправить комментарий