В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 15 августа 2016 г.

Zucchini Ricotta Gnocchi

A fresh light and summery zucchini ricotta gnocchi with fresh basil and a hint of lemon.

Zucchini Ricotta Gnocchi

ingredients
  • 4 cups zucchini, grated
  • 1 tablespoon salt
  • 1/4 cup loosely packed basil, sliced (optional)
  • 2 teaspoons lemon zest (optional)
  • 1 1/2 cups ricotta
  • 2 egg yolks
  • 1/4 cup pecorino or parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 1/4 teaspoon pepper
  • 1 cup flour
directions
  1. Mix the zucchini and salt, let drain in a colander for 20 minutes, place in tea towel and squeeze out as much liquid as possible.
  2. Mix the zucchini, basil, lemon, ricotta, egg, cheese and pepper and then mix in enough flour to form a dough that is not too sticky to work with.
  3. Divide the dough, roll into 1 inch thick strings, slice into 1 inch pieces and roll over gnocchi board or fork using enough flour that the dough does not stick to everything.
  4. Cook the gnocchi in boiling water until it floats, remove and enjoy in your favourite sauce.

http://www.closetcooking.com/2013/08/zucchini-ricotta-gnocchi.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160814

Комментариев нет:

Отправить комментарий