В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 августа 2018 г.

Cashew Coconut Cream Cheese

Tired of buying tofu-based cream cheese substitutes? Try making your very own cream cheese for optimal bagel enjoyment. The coconut adds a mildly sweet, nutty flavor to the cashew base.

CASHEW COCONUT CREAM CHEESE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 cup cashews, soaked overnight, rinsed, and drained
  • 1/4 cup unsweetened coconut flakes, soaked for around 15 minutes, drained
  • 1 tablespoon sweet white miso
  • 1/4 cup fresh lemon juice
  • 1/2 teaspoon agave nectar
  • Pinch salt

PREPARATION

  1. Add all ingredients to the bowl of a food processor and process until very smooth.  You’ll need to stop the machine and scrape the sides every few minutes.  This will get smooth– it just takes time and patience.
  2. Line a mini-loaf pan or other small/shallow dish with a couple of layers of cheese cloth. Scrape the cheese into the dish, pressing down so that the cheese gets into the corners.  Press down the cheesecloth over the top, place in the refrigerator and place something heavy on top of the cheese/cheesecloth.
  3. Let the cheese rest in the fridge for over 24 hours.
  4. Carefully remove the cheese from the pan.  Take off the cheesecloth.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cashew-coconut-cream-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий