В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 9 августа 2018 г.

Baked Yam Fries With Sriracha Hummus

The only way you could make fries more delicious is if had a nice side of spicy hummus to dip them in – and now you do. These yam fries are crispy on the outside, soft on the inside, and served with a creamy hummus with just the right amount of spice.

BAKED YAM FRIES WITH SRIRACHA HUMMUS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE FRIES:

  • 3-4 large yams or sweet potatoes, washed
  • 2 tablespoons olive oil
  • Salt and pepper to taste

FOR THE HUMMUS:

  • 1 1/2 cups cooked chickpeas, rinsed
  • 1 tablespoon tahini
  • 2 cloves garlic, peeled
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 2 tablespoons Sriracha
  • 1 teaspoon paprika
  • 1 teaspoon cumin
  • 1/2 teaspoon sea salt

PREPARATION

  1. Preheat the oven to 425°F and line a baking tray with foil.
  2. Chop the potatoes into matchsticks and toss them with olive oil and seasoning in a large bowl and spread them out in an even layer on the tray.
  3. Bake them for 15 minutes.
  4. Remove them from oven, toss them a little bit, and then return them to oven and bake for 15-25 more minutes until crispy.
  5. Remove them from the oven and season them with more salt and pepper.
  6. Combine all the ingredients for hummus in a small food processor or blender and pulse them until they’re smooth.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/baked-yam-fries-with-sriracha-hummus/

Комментариев нет:

Отправить комментарий