В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 15 августа 2018 г.

Red Lentil Spinach Soup

This stuff is amazing. And now I am obsessed with Sazon! I bet you will too after you make this soup. You can use it to season rice, potatoes, or tofu, too.

RED LENTIL SPINACH SOUP [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1/2 onion
  • 2 carrots
  • 1 rib celery
  • 1 clove garlic
  • 2 tablespoons tomato paste
  • 1 teaspoon dried vegetable broth powder (see notes)
  • 1 teaspoon Sazon seasoning
  • 1 cup red lentils
  • 3 cups filtered water (add more if the soup seems too thick)
  • 1 bunch spinach
  • 1 tablespoon fresh lemon juice (about 1/2 a lemon)

PREPARATION

  1. Dice the onion, slice the carrot into rounds, cut the celery into a similar size as the carrot, and press the garlic. Water or oil sauté until the vegetables become fragrant.
  2. Add the tomato paste, dried vegetable broth powder, if using, and Sazon seasoning and toss to coat.
  3. Add the red lentils and water and cook until the lentils are soft and edible.
  4. Add the spinach and let it wilt. Serve with slices of lemon and an extra shake of Sazon for extra prettiness. Enjoy!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/red-lentil-spinach-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий