В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 9 августа 2018 г.

Angel Hair Pasta With Chimichurri Sauce

Although traditionally chimichurri is used as a meat accompaniment, as this recipe proves, it also tastes wonderful as pasta sauce! In this recipe, angel hair is cooked, tossed with the chimichurri, and then topped with red pepper flakes, parsley, cilantro, and fresh basil.

ANGEL HAIR PASTA WITH CHIMICHURRI SAUCE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 10-ounce box angel hair pasta
  • 1/2 cup parsley
  • 1/4 cup cilantro
  • 1/4 cup fresh basil
  • 1 jalapeño, trimmed and seeded
  • 1 garlic clove
  • Juice from 1/2 of 1 lemon
  • 1 tablespoon olive oil
  • 2 teaspoon crushed red pepper flakes
  • 1/2 teaspoon ground black pepper
  • Salt, to taste
  • Vegan Parmesan, for topping (optional)

PREPARATION

  1. In a large pot of heavily salted water, cook pasta according to package instructions.
  2. Drain pasta and rinse pot with cold water to cool down.
  3. In a food processor, combine parsley, cilantro, basil, jalapeño, garlic, lemon juice, and olive oil until a pesto-like sauce forms.
  4. Put pasta back in the cooled pot and pour sauce over the pasta. Toss with hands or tongs until evenly coated.
  5. Add salt and pepper to taste and toss.
  6. Serve with crushed red pepper flakes and vegan Parmesan, if desired.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/angel-hair-pasta-with-chimichurri-sauce/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=2b190d8a3e-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-2b190d8a3e-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий