В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 16 августа 2018 г.

Stretchy Potato Cheese

Stretchy, gooey, dairy-free cheese ... made with potatoes? While most melty, stretchy vegan cheese is made from cashews, these genius recipe makes the magic happen with just veggies! A simple cheese that goes great on sandwiches and pizza or that can be used as a dip!

STRETCHY POTATO CHEESE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE POTATO CHEESE:

  • 2-3 medium boiled potatoes
  • 1 cooked carrot
  • 1/2 cup nutritional yeast
  • A few tablespoons of water or vegetable broth, for consistency
  • 1/4 cup oil
  • 1 garlic clove
  • 1/2 teaspoon asafoetida (optional)
  • 1/3 teaspoon smoked paprika
  • 1/2 teaspoon sweet paprika
  • 1/2 tablespoon onion powder (optional)
  • Salt to taste

PREPARATION

  1. Peel potatoes and cut into smaller pieces. Chop the carrot. If you haven’t already, cook both vegetables in salted water until tender.
  2. Strain vegetables and add to the bowl of a blender. Add nutritional yeast, garlic, and spices. Add oil, then blend. Add water or broth as needed in order to achieve your desired consistency. Taste and add salt as needed.
  3. Transfer to a container and refrigerate what you don’t use.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/stretchy-potato-cheese/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=7182e132ce-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-7182e132ce-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий