В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 16 августа 2018 г.

Lemongrass Pho

This exceptionally refreshing pho is a light, elegant meal that works great if you have to serve a crowd. The lemongrass and ginger work perfectly to add an amazing flavor to this pho and this savory broth is then poured over hearty rice noodles – it's totally slurp-worthy.

LEMONGRASS PHO [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 8 cups water plus 1 vegetable bouillon cube
  • 1 yellow onion, sliced
  • 3 cloves garlic, peeled and sliced
  • 1 tablespoon olive oil
  • 3 (or more) mushrooms, sliced
  • 3 stalks green onion, diced
  • 1/3 jalapeño, sliced
  • 1/2-inch ginger, peeled and sliced
  • 1/3 stalk lemongrass, sliced
  • 3/4 teaspoon Himalayan salt
  • 1/2 lime, juiced
  • Thick rice noodles

PREPARATION

  1. Heat oil and yellow onion slices and cook them until slices are semi-translucent.
  2. Add water and bouillon bring the mixture to a boil.
  3. Turn it down to a simmer and add the garlic, ginger, lemongrass, salt, lime juice, jalapeño, and mushrooms.
  4. Let it simmer for 10 minutes.
  5. Add the green onions and rice noodles and turn off the heat.
  6. Serve it once the noodles are soft.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemongrass-pho/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=7182e132ce-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-7182e132ce-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий