В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 22 августа 2018 г.

Miso Ginger Pork

When you start cooking Japanese food at home, you will quickly learn that there are five essential condiments. Today’s Miso Ginger Pork  uses four of them: soy sauce, mirin, sake, and miso (leaving out rice vinegar). If you already love ginger pork, this Miso Ginger Pork takes the dish to the next level of deliciousness!
Miso Ginger Pork
A white plate containing thinly sliced Miso Ginger Pork served with shredded cabbage, sliced cucumbers, and cherry tomatoes.
Ingredients
Marinade
  • 2 inch ginger (5 cm)(Separate juice and grated ginger)
  • 1 Tbsp sake
  • ½ Tbsp soy sauce
Seasonings
  • 1 Tbsp soy sauce
  • 1 Tbsp sake
  • 1 Tbsp mirin
  • 1 Tbsp miso ((I used Hikari Miso® Organic White Miso)
  • 1 tsp sugar
To Serve (Optional)
  • ¼ cabbage (small cabbage head)
  • ¼ cucumber
  • 6 cherry tomatoes
Instructions
  1. Gather all the ingredients.
  2. Grate ginger and squeeze the juice out. Save 1 tsp grated ginger for later use. Put only ginger juice in a container that you will marinate the pork with.
  3. Add 1 Tbsp sake and ½ Tbsp soy sauce. Then add the sliced pork.
  4. Flip and coat the pork with the marinade. Set aside.
  5. In a small bowl, combine ingredients for the seasoning: 1 Tbsp soy sauce, 1 Tbsp sake, 1 Tbsp mirin, 1 Tbsp miso, and 1 tsp sugar.
  6. And add 1 tsp grated ginger and mix well. Set aside.
  7. Heat the oil in the large frying pan over medium to medium-high heat. Add and sear the meat in a single layer. To give a nice even sear, it’s best not to touch or move the meat around.
  8. Flip the meat and cook the other side until no longer pink. Then add the seasonings.
  9. Coat the meat with sauce using a spoon and flip once to make sure the meat is seasoned on both sides. Serve immediately.

https://www.justonecookbook.com/miso-ginger-pork/

Комментариев нет:

Отправить комментарий