В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 9 августа 2018 г.

Chickpea Asparagus Spring Frittata

Colorful, delicious, and so perfect for spring! This easy frittata is a great addition to brunch, packed with peas, carrots, and fresh green asparagus. Nobody would guess that this is made from chickpea flour instead of eggs

CHICKPEA ASPARAGUS SPRING FRITTATA [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 cups plus 2 tablespoons chickpea flour
  • 3/4 cup plus 1 1/2 tablespoons cold water
  • 3/4 cup plus 1 1/2 tablespoons unsweetened soy or oat milk
  • 2 tablespoons coconut oil
  • Salt, pepper, nutmeg, garlic powder, and herbs as desired
  • 1/2 bunch of green asparagus
  • 1/2 cup of peas, frozen or fresh
  • 1 carrot, peeled and grated

PREPARATION

  1. In a bowl, combine chickpea flour with water and milk. Add seasoning and let sit for a minimum of 15 minutes.
  2. Meanwhile, prepare the vegetables and brunch a medium-sized ramekin with coconut oil. Preheat oven to 410°F.
  3. Fold the peas and carrots into the batter. Pour into the ramekin and lay asparagus on top.
  4. Cover with foil and bake for 15 minutes, then uncover and bake for an additional 15 minutes. Let cool before serving.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chickpea-asparagus-spring-frittata/

Комментариев нет:

Отправить комментарий