В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 августа 2018 г.

Chinese Cold Sesame Noodles


The main ingredient in this dish is Chinese style sesame paste which is very different from Middle Eastern tahini. This is made with roasted sesame seeds. The recipe is very simple with a no-cook sauce. All the ingredients are mixed into a sauce and then tossed with the cooked noodles. You can add more vegetables if you like.

CHINESE COLD SESAME NOODLES

INGREDIENTS

  • 8-ounces Chinese noodles or spaghetti (dry)
  • 2 tablespoons sesame oil
  • 3 tablespoons soy sauce
  • 2 tablespoons rice vinegar
  • 2 tablespoons sesame Chinese paste (roasted sesame seeds ground to a paste)
  • 1 tablespoon peanut butter
  • 1 tablespoon sugar
  • 1 ginger root, finely grated
  • 3 cloves garlic, finely minced
  • 2 teaspoons Chile garlic paste (adjust as per taste)
  • 1 small cucumber, thinly sliced
  • 3 tablespoons roasted peanuts, chopped
  • Salt to taste

PREPARATION

  1. Cook noodles according to package instructions. Drain the water and rinse with cold water. Add a splash of sesame oil and toss to coat the noodles.
  2. In a small bowl, combine sesame oil, soy sauce, rice vinegar, sesame paste, peanut butter, sugar, ginger, garlic, chile-garlic paste, and salt. Whisk well to combine the ingredients.
  3. Pour the dressing over cooked noodles. Toss well to evenly distribute the dressing.
  4. Garnish with cucumber and chopped peanuts and serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chinese-cold-sesame-noodles/

Комментариев нет:

Отправить комментарий