В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 августа 2018 г.

Frozen Chocolate Mousse Cups With Candy Cane Topping

A rich, frozen treat perfect to get into the holiday spirit! These chocolate mousse cups can be enjoyed fresh or frozen (if you can wait that long).

FROZEN CHOCOLATE MOUSSE CUPS WITH CANDY CANE TOPPING [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 2 bars vegan dark chocolate
  • 2 packages silken tofu
  • 6 tablespoons maple syrup
  • 2 tablespoons cocoa powder
  • 2 tablespoons dark rum
  • 1 teaspoon vanilla, or the seeds from 1 vanilla pod
  • 1/2 teaspoon sea salt
  • 2 candy canes, crushed, for topping

PREPARATION

  1. In a double boiler melt your dark chocolate on medium-low heat.
  2. While you’re waiting for the dark chocolate to melt, open your tofu packages and strain the excess water from the tofu. Do this by placing tofu in a fine mesh bag (used for making nut milk), or by bunching up a thin dish towel. Squeeze out all the excess moister and then transfer tofu to your food processor.
  3. Blend tofu for 2-3 minutes or until silky and smooth.
  4. Add melted dark chocolate, maple syrup, cocoa powder, rum, vanilla, and sea salt. Blend again until completely combined (for 2-3 minutes).
  5. Transfer chocolate mousse into cups and sprinkle with crushed candy cane. Serve immediately as mousse, or place in the freezer to chill and serve frozen.

NOTES

If serving frozen, remove mousse from freezer and let thaw for 20 minutes before serving. 
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/frozen-chocolate-mousse-cups-with-candy-cane-topping/

Комментариев нет:

Отправить комментарий