В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 августа 2018 г.

Hearty Mushroom Goulash


This hearty stew is was inspired by the traditional goulashes of Eastern Europe. The mushrooms provide a meaty foundation and are slowly simmered in a rich, spicy, brown sauce and then served with your choice of starch.

HEARTY MUSHROOM GOULASH [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1.1 pounds mushrooms, sliced
  • 2 onions, roughly chopped
  • 1 red peppers, chopped
  • 1 clove garlic, chopped
  • 1 teaspoon paprika powder
  • 2 tablespoon tomatoes
  • 1 cup oat cream
  • 1 cup vegetable broth
  • 1 tablespoon small chopped parsley
  • 1 tablespoon of coconut oil
  • Salt and pepper

PREPARATION

  1. Heat the oil in a pan and then fry the onions, garlic, and mushrooms for 5 minutes.
  2. Add the tomato paste and mix it with the broth.
  3. Bring this to the boil, stir in the cream, add the pepper cubes, and simmer it for 10 minutes.
  4. Finally, season it with paprika, salt, and pepper to taste.
  5. Just before serving, add the parsley and stir it in. You can serve this with whatever starch you would like or eat it as is.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mushroom-goulash/

Комментариев нет:

Отправить комментарий