В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 августа 2018 г.

Tofu Herring Salad

No, it does not taste like fish, so that's why I called it "Tofuschmaus". But it has a nice creaminess, piquancy and the contrast between sweet, sour and salty that I used to love from the original version.

TOFU HERRING SALAD [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 17 1/2 ounces of potatoes, peeled and diced
  • 1 small onion, diced
  • 3 ounces of pickles, diced
  • 1 small apple, peeled and diced
  • 5.3-ounces of smoked tofu, coarsely grated
  • 1 tablespoon capers
  • 5.3-ounces of soy yogurt, natural
  • 2 tablespoons vegan mayonnaise (home-made or bought, or simply 2 more tablespoons soy yogurt)
  • 1/2 teaspoon mustard
  • Salt and pepper to taste

PREPARATION

  1. Boil potatoes until firm. Allow to cool slightly. With the onions, gherkins, apple, smoked tofu and capers in a bowl and salt.
  2. Mix the soy yoghurt, mayo and mustard and add to the remaining ingredients.
  3. Mix well, maybe pepper a little and let it sit in the fridge for at least 2 hours.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/tofu-herring-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий