В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 августа 2018 г.

Watermelon Gazpacho With Beet Noodles

I can’t even explain to you how amazingly refreshing this gazpacho is. The jalapeno gives it a kick, which goes with the sweetness of the watermelon fantastically. The texture is incredible – I like a thicker gazpacho, but if you like something more soupy, just pulse in the blender of food processor for longer.

WATERMELON GAZPACHO WITH BEET NOODLES [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 4 cups finely diced seedless watermelon
  • 1/2 medium seedless cucumber, finely diced
  • 1 large tomato, pureed
  • 2 tablespoons minced red onion
  • 1/4 cup chopped fresh basil, dill, or mint
  • 1/4 cup chopped parsley
  • 1 tablespoon red-wine vinegar
  • 1 tablespoon sherry vinegar
  • 2 tablespoons lime juice
  • 1 tablespoon extra-virgin olive oil
  • salt and pepper, to taste
  • ½ jalapeno, diced
  • 2 medium beets, peeled, Blade C

PREPARATION

  1. Mix all but 1 cup of the watermelon and the cucumber, jalapeno, basil (or dill), parsley, lime juice, tomato, onion, vinegars, oil and salt and pepper in a large bowl.
  2. Puree the mixture in a blender or food processor until to your desired consistency (I like a thicker gazpacho).
  3. Refrigerate* and serve chilled. When serving, top with a quarter cup of watermleon and a handful of beet noodles.
  4. You can serve immediately, but soup tastes best extra chilled.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/watermelon-gazpacho-with-beet-noodles/

Комментариев нет:

Отправить комментарий