В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 30 июня 2016 г.

Apple Peel Bourbon Ginger Shake-Up

Apple Peel Bourbon can be used in loads of ways—for drinking and cooking—and
it's not just for fall or spiced beverages. 
If you're cooking up a quick tarte tatin or apple clafoutis for a summer dinner party, and you've peeled that beautiful speckled skin off your apples, do not dispose of it. I repeat: Do not toss it in the garbage, the compost, or to your pup! Instead, reserve it, stuff the strips into a pretty glass container, and pour some bourbon over them. You will not regret it.
Serves 1
  • 1 1/2ounces Apple Peel Bourbon (https://food52.com/recipes/31446-apple-peel-bourbon)
  • 3/4ounce high-quality triple sec, or Cointreau
  • Juice of half a lemon
  • 1dash Angostura bitters
  • 1dash Regan's orange bitters
  • Strong ginger beer, to top
  1. In a mixing glass, mix bourbon, triple sec, lemon juice, and the bitters.
  2. Shake vigorously over ice for 10 seconds, and strain into a chilled cocktail coupe. Top with ginger beer, and garnish with a twist of lemon.
http://food52.com/recipes/56416-apple-peel-bourbon-ginger-shake-up

Комментариев нет:

Отправить комментарий