В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 12 июня 2016 г.

Tuscan Roast Asparagus

Tuscan Roast Asparagus
Asparagus is tossed in oil, lemon juice, oregano, salt and pepper and topped with slices of
tomatoes and plenty of parmesan before being roasted to perfection! Roasting the asparagus and tomatoes concentrates and caramelizes their flavours, bringing them out, and making them even better and of course smothering everything in melted cheese is always good! This tuscan roasted asparagus take only a little bit of time and effort and it makes for a really tasty side for any summer meal!
Tuscan Roast Asparagus

Tuscan Roast Asparagus

Asparagus and tomatoes seasoned with salt and pepper and roasted to perfection with a topping of melted parmesan cheese.

ingredients
  • 1 1/2 pounds asparagus, trimmed
  • 1 tablespoon oil
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 1 teaspoon lemon zest
  • salt and pepper to taste
  • 1/2 teaspoon oregano (or Italian seasoning)
  • 1 large tomato, sliced thinly
  • 1/2 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
directions
  1. Toss the asparagus and tomatoes in the oil, lemon juice and zest, salt and pepper, place the asparagus on a baking sheet in a single layer with the slices of tomato on top, sprinkle on the parmesan and roast in a preheated 400F/200C oven until they start to caramelize, about 15-20 minutes, mixing half way through.
http://www.closetcooking.com/2016/06/tuscan-roast-asparagus.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160610

Комментариев нет:

Отправить комментарий