В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 13 июня 2016 г.

Steak Tenderloin in a Pink Peppercorn Sauce

Steak Tenderloin in Pink Peppercorn Sauce
The steak with pink peppercorns turned out to be another one of those meals that was quick
and easy and tasted great! Where the green peppercorns were softer and milder the pink peppercorns were harder and stronger. Combined with the crushed black peppercorns this steak was really peppery, which I liked.
Steak Tenderloin in Pink Peppercorn Sauce

Steak Tenderloin in a Pink Peppercorn Sauce

ingredients
  • 1 tablespoon mixed peppercorns (roughly crushed)
  • 2 steaks
  • salt to taste
  • 1 tablespoon oil
  • 1 tablespoon butter
  • 1 shallot (chopped)
  • 1 tablespoon pink peppercorns in brine
  • 1/4 cup red wine
  • 1/4 cup beef broth
  • 1 teaspoon dijon mustard
  • 1 tablespoon parsley (chopped)
directions
  1. Press the steaks into the peppercorns to coat and season with salt.
  2. Heat the oil in a pan.
  3. Sear the steaks on high heat on both sides for about 2-4 minutes per side for medium-rare and set aside.
  4. Melt the butter in the pan.
  5. Add the shallots and peppercorns and saute until the shallots are tender, about 4 minutes.
  6. Add the red wine and deglaze the pan.
  7. Add the beef stock and mustard and simmer to reduce by half.
http://www.closetcooking.com/2009/02/steak-tenderloin-in-pink-peppercorn.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160613

Комментариев нет:

Отправить комментарий