В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 12 июня 2016 г.

Thai Yellow Curry

Thai Yellow Curry - creamy yellow curry recipe loaded with chicken, zucchini and bell peppers. So easy and much better than takeout | rasamalaysia.com
Thai Yellow Curry – creamy yellow curry recipe loaded with chicken, zucchini and bell
peppers. So easy and much better than takeouts.
Thai Yellow Curry - creamy yellow curry recipe loaded with chicken, zucchini and bell peppers. So easy and much better than takeout | rasamalaysia.com
Thai Yellow Curry
Serves 2 | Prep Time: 10 Mins | Cook Time: 10 Mins
Ingredients:
2 tablespoons oil
1 1/2 tablespoons yellow curry paste
8 oz boneless and skinless chicken, cut into bite-sized pieces
1/3 cup bamboo shoots
1/2 small zuchinni, cut into rounds
1/2 small red bell pepper, cut into pieces
1/3 cup coconut milk
3/4 cup water
1 teaspoon fish sauce
2 teaspoons sugar
Method:
Heat the oil in a small pot over medium heat. Add the yellow curry paste. When you smell the aroma from the curry paste, add the chicken, bamboo shoots, zucchini and bell peppers into the pot, stir to combine well with the curry paste.

Add the coconut milk, water, and cover the pot with its lid. Let cook for about 3 minutes or until all the ingredients are cooked. Add the fish sauce, sugar, and stir to mix well with the curry. Turn off the heat and serve the curry immediately with steamed jasmine rice.
http://rasamalaysia.com/thai-yellow-curry/

Комментариев нет:

Отправить комментарий