В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 16 июня 2016 г.

Eggy bread

This simple brekkie delivers big on the comfort front. Serve with grilled tomatoes, avocado
or fruit to squeeze in some extra goodness. 

Ingredients

  • 2 large free-range eggs
  • 2 tablespoons milk
  • sea salt
  • freshly ground black pepper
  • 2 slices of fresh bread , (roughly 1.5cm thick)
  • olive oil
  • EQUIPMENT LIST
  • mixing bowl
  • measuring spoons
  • fork
  • Medium frying pan (25cm)
  • Fish slice
  • Serving plates
  • Method

  • 1. Crack the eggs into a mixing bowl. 

    2. Add the milk and season with a tiny pinch of salt and pepper. 

    3. Gently whisk the eggs and milk together with a fork, then put to one side.

    4. Place the frying pan on a medium heat to heat up. Meanwhile…

    5. Dip and push 1 slice of bread into the eggy mixture, turning it over a few times to make sure it’s well coated and sucks up the mixture like a sponge. 

    6. Add ½ a tablespoon of olive oil to the frying pan and carefully swirl the pan around to evenly coat the inside. 

    7. Lift the soaked bread up in the bowl and allow the excess mixture to drip off, then carefully lower it into the pan, making sure it’s facing away from you so you don’t get splashed with hot oil.

    8. Cook for 2 to 3 minutes on each side, or until golden and cooked through, using a fish slice to flip it over. 

    9. Carefully lift the bread out of the frying pan and onto a serving plate using a fish slice. 

    10. Place the pan back on the heat and repeat steps 6 to 10 with the remaining ingredients.
http://www.jamieoliver.com/recipes/eggs-recipes/eggy-bread/#H37bEwRhipfGCCxp.99

Комментариев нет:

Отправить комментарий