В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 26 февраля 2017 г.

Raw Chocolate Pistachio Cookies

These cookies sandwiches are super easy to make but manage to look fancy all the same. This recipe uses a classic flavor combination, chocolate, and pistachio, to make simple, elegant, and tasty cookies that will have everyone asking for more.

RAW CHOCOLATE PISTACHIO COOKIES [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 cup walnuts
  • 1/2 cup sunflower seeds, ground
  • 1/4 cup, plus 2 tablespoons maple syrup
  • 1/3 cup coconut oil, melted
  • 2 tablespoons raw cocoa powder
  • 1 cup sesame seeds, ground
  • 1/2 cup pistachios

PREPARATION

  1. Add the walnuts, sunflower seeds, 3 tablespoons of maple syrup, and the coconut oil to a food processor and blend them until they are a uniform dough.
  2. Roll the dough out flat between two pieces of wax paper.
  3. Use a cookie cutter to cut out the top and bottom parts of the cookie.
  4. Press chopped pistachios on the tops of these cookies and put them in the freezer to chill for ten minutes.
  5. To make the chocolate middle, throw the sesame seeds, the cocoa powder and the rest of the maple syrup in the food processor and blend them well.
  6. Roll the filling out between two sheets of wax paper and use the same cookie cutter to cut out the middles for your cookies.
  7. Assemble the cookies and put them back in the freezer to chill before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-chocolate-pistachio-cookies/

Комментариев нет:

Отправить комментарий