В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 23 февраля 2017 г.

Pear With Pistachio Mousse and Raw Chocolate Sauce

These pistachio mousse stuffed pears will make you feel like a professional chef, but they're secretly incredibly easy to make. A mousse made from pistachios and cashews is carefully piped into ripe, halved pears then drizzled with a simple chocolate sauce. If you need something to impress your guests but don't have time to spare, this is it.

PEAR WITH PISTACHIO MOUSSE AND RAW CHOCOLATE SAUCE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE PEARS:

  • 4-5 pears

FOR THE PISTACHIO MOUSSE:

  • 1/2 cup pistachio nuts
  • 1/2 cup cashews
  • 1/3 cup of melted virgin coconut oil
  • 2 tablespoons agave syrup

FOR THE CHOCOLATE SAUCE:

  • 4 tablespoons coconut oil, melted
  • 2 tablespoons maple syrup or other sweetener
  • 3 tablespoons raw cocoa powder
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1 teaspoon cinnamon
  • A pinch of sea salt or Himalayan salt

PREPARATION

TO MAKE THE MOUSSE:

  1. Soak the nuts in lukewarm water overnight, reserving a few for topping.
  2. The next day, add the nuts to a high-speed blender, add remaining mousse ingredients, and blend until smooth.

TO MAKE THE CHOCOLATE SAUCE:

  1. Combine all ingredients until smooth.

TO ASSEMBLE:

  1. Chop the reserved nuts.
    Wash and halve the pears. In each half, pipe or dollop pistachio mousse, pour over chocolate
  2. sauce, and sprinkle with chopped nuts.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pear-with-pistachio-mousse-and-raw-chocolate-sauce/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=b2bc202b8a-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-b2bc202b8a-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий