В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 26 февраля 2017 г.

Raw Fig Pistachio Bars

Looking for the perfect way to put those ripe figs to good use? Then give these fruity, refreshing, and nutty bars a try. Fig and pistachio are a perfect flavor combo — you get crunchy pistachios from the crust, a layer of creamy cashew cheesecake with pistachios mixed in, and then a topping of fresh sliced figs. Finish your day with a slice of this dessert bar and a cup of hot tea.

RAW FIG PISTACHIO BARS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE CRUST:

  • 3/4 cup pistachios
  • 3/4 cup raisins

FOR THE FILLING:

  • 1 cup raw cashews, soaked overnight, drained and rinsed
  • 1/4 cup maple syrup
  • 1/2 cup water or non-dairy milk
  • 2 tablespoons dark rum (optional)
  • 1/4 cup roughly chopped pistachios

FOR THE TOPPING:

  • 3 medium figs

PREPARATION

TO MAKE THE CRUST:

  1. Grind all the crust ingredients in a food processor until you get a sticky paste.
  2. Line a cake pan with parchment paper and spread the crust on the bottom.
  3. Place the pan in the freezer while you prepare the filling.

TO MKE THE FILLING:

  1. Blend all the filling ingredients in a high-speed blender.
  2. Take the cake pan out of the freezer and add the filling, place back in the freezer.

TO MAKE THE TOPPING:

  1. Slice the figs and place on the dessert before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-fig-pistachio-bars/

Комментариев нет:

Отправить комментарий