В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 23 февраля 2017 г.

Oil-Free Kung Pao Tofu

This is a stand-out version of the Classic Chinese dish Kung Pao tofu. The sauce is sweet, tangy, and spicy while the tofu is crisp on the outside and tender in the middle. You'll never need to get take out again.

OIL-FREE KUNG PAO TOFU [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE TOFU:

  • 1 pound firm tofu
  • 2 small red chilis, deseeded
  • 3 garlic cloves, minced
  • 1/2 teaspoon  ginger
  • 3 spring onions

FOR THE SAUCE:

  • 1 tablespoon, plus 2 teaspoons tamari
  • 3 teaspoon liquid sweetener
  • 1 teaspoon cornstarch
  • 2 teaspoon Chinkiang black vinegar (see notes)
  • 1 tablespoon water

PREPARATION

  1. Drain all the water out of the tofu.
  2. Slice your tofu into large 1-inch cubes.
  3. Mix together all the ingredients for your sauce.
  4. Heat a pan over medium heat. When the nonstick pan is hot enough, add your diced tofu.
  5. Sear your tofu on both sides. It should take a couple minutes per side.
  6.  Flip the tofu. Make sure you don’t walk away at this point. Remove it and set it aside.
  7. In the same pan, add your chili, garlic, spring onions and ginger. Stir fry till aromatic (1-2 minutes).
  8. Add in your seared tofu and then pour over the sauce. If your pan is hot the sauce will immediately start to reduce and thicken.
  9. At this point, you can add 1-2 tablespoon of water to thin it out. Just allow the sauce to heat through and immediately take off heat or else your tofu will be really dry.
  10. Garnish the dish with spring onions and more chili.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/oil-free-kung-pao-tofu/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=b2bc202b8a-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-b2bc202b8a-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий