В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 27 февраля 2017 г.

Gallo pinto

“Like a veggie kedgeree, this Costa Rican-inspired dish is great for breakfast. ”

Gallo pinto

Ingredients

  • 175 g brown rice
  • 1 clove of garlic
  • 1 x 400 g tin of black beans
  • 1 teaspoon cumin seeds
  • olive oil
  • 1 teaspoon ground coriander
  • 225 g ripe tomatoes, on the vine
  • ½ a bunch of fresh coriander
  • 2 limes
  • 4 spring onions
  • 6 large free-range eggs

Method

  1. Cook the rice according to the packet instructions. Once al dente, remove from the heat, drain and rinse under cold water, then set aside.
  2. Peel and finely chop the garlic, then drain the beans.
  3. Place a large frying pan over a medium heat, add the cumin seeds and toast for 1 minute.
  4. Add 1 tablespoon of oil, the garlic and ground coriander, and fry for 1 minute, then stir in the drained beans. Fry for 5 minutes, or until the beans start to crisp, stirring occasionally.
  5. Roughly chop the tomatoes, then pick and finely chop the fresh coriander and mix together to make a salsa. Squeeze in the juice of 1 lime and season well.
  6. Stir the rice into the beans and fry for a further 5 minutes, or until piping hot, then finely slice and stir through the spring onions.
  7. Whisk the eggs, season, then cook in a non-stick pan over a low-medium heat, until scrambled and creamy.
  8. Serve the rice topped with scrambled eggs and a spoonful of tomato salsa, with the remaining lime, cut in half, on the side for squeezing over.
http://www.jamieoliver.com/recipes/eggs-recipes/gallo-pinto/

Комментариев нет:

Отправить комментарий