В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 7 июля 2017 г.

Raw 3-Ingredient Strawberry Sorbet

Some days are too hot to wait for a cold treat which is why this 3-ingredient strawberry sorbet is so amazing. Just toss your frozen strawberries into a blender with the almond milk and maple syrup, blend them until they're smooth, and then pop the mixture in the freezer to set. The best part is that because this recipe calls for frozen strawberries, the time the freezer is cut way down so you don't have to wait as long to eat your sorbet.

RAW 3-INGREDIENT STRAWBERRY SORBET [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1.1 pounds frozen strawberries
  • 4/5 cup plus 1 tablespoon unsweetened almond milk
  • 1 tablespoon maple syrup

PREPARATION

  1. Place the frozen strawberries, almond milk, and maple syrup into a food processor/blender and blend them until they’re smooth.
  2. Place the sorbet into a sealed container and pop it into the freezer to thicken. This will take around an hour.
  3. Serve it with fresh strawberries or a dash of coconut cream if your feeling fancy.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/strawberry-sorbet/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=ebe240c0a6-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-ebe240c0a6-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий