В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 августа 2018 г.

Raspberry Lemon and Coconut Cheesecake

The perfect cheesecake for any occasion starts with a crumbly oat and coconut base that's topped with a layer of creamy coconut cashew cheesecake filling, topped with a pastel pink raspberry layer. The second layer has frozen raspberries mixed in so there are little bursts of chilled, tart berries within. Garnish with fresh lemon slices, shredded coconut, and raspberries and serve it plain or with a dollop of whipped coconut cream.

RASPBERRY LEMON AND COCONUT CHEESECAKE [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE BASE:

  • 1 cup shredded coconut
  • 2 cup oats
  • 2 1/2 tablespoons coconut oil, melted
  • 4 tablespoons maple syrup

FOR THE FILLING:

  • 2 cups cashews or macadamia nuts, soaked overnight
  • 1/3 cup coconut oil melted
  • 2/3 cup coconut cream
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1/2 cup maple syrup
  • 2 tablespoons lemon juice

FOR THE RASPBERRY LAYER:

  • 1 1/2 cups frozen raspberries, plus an extra handful
  • 2 tablespoons maple syrup

PREPARATION

TO MAKE THE BASE:

  1. Pulse the base ingredients together. Press into 2 6-inch cake pans. Freeze for 10 minutes.

TO MAKE THE FILLING:

  1. Process all filling ingredients in a food processor on high, until smooth.
  2. Pour half this mixture over the base.
  3. Put back into the freezer for 10 minutes.
  4. Process remainder of filling with raspberry layer ingredients
  5. Pour over the first layer and place in freezer for 1-2 hours, until firm.
  6. Decorate with extra berries, lemon slices, coconut, and chopped nuts.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raspberry-lemon-and-coconut-cheesecake/

Комментариев нет:

Отправить комментарий