В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 августа 2018 г.

Watermelon ‘Sashimi’

This unique and colorful appetizer is as fun to make as it is yummy. Drizzled with a bit of agave and little black sesame seeds, these are fancy enough for your next dinner party, fun enough to bring to a barbecue, and freezable for an ice cold, heat of the afternoon snack. A vibrant and refreshing twist on sushi.

WATERMELON SASHIMI [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 mini seedless watermelon, cut into bite-sized cubes
  • 2 jalapeños, sliced thinly
  • 1 knob of fresh ginger, julienned
  • 1 lime, cut into wedges
  • 1-2 tablespoons black sesame seeds, for sprinkling
  • 2 tablespoons agave nectar, for drizzling

PREPARATION

  1. Top each piece of watermelon with a slice of jalapeño.
  2. Add a garnish of ginger.
  3. Top with a squeeze of lime juice, a drizzle of agave nectar, and a sprinkle of sesame seeds.
  4. Eat immediately or freeze.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/watermelon-sashimi/

Комментариев нет:

Отправить комментарий