В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 августа 2018 г.

Watermelon Gazpacho


This gazpacho can be whipped up in a flash, so it's perfect for serving at your last Summer barbecue this weekend. It also presents beautifully, whether you decide to serve it in bowls or in shot glasses for a unique appetizer. The sweetness of the watermelon balances perfectly with the little kick from the serrano pepper and the flavourful boost of fresh herbs.

WATERMELON GAZPACHO [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 tomato, chopped
  • 1/2 serrano, chopped
  • 2 cups watermelon, cut in small cubes, plus extra for garnish
  • 1/2 cucumber (approximately 3/4 cup roughly chopped)
  • 1 shallot, chopped (roughly 2 Tbsp)
  • 1 clove garlic
  • 1 tsp sherry vinegar
  • 1/4 cup olive oil
  • 2 Tbsp each fresh parsley, and basil, plus extra for garnish
  • 1/4 tsp ground cumin
  • Sea salt and fresh ground black pepper
  • Basil oil, for garnish

PREPARATION

  1. In a blender, process the tomato, serrano pepper, and half the watermelon until smooth.
  2. Add the remaining ingredients, except for basil oil and remaining watermelon, and process until smooth. Stir in remaining watermelon.
  3. Pour into small bowls, and garnish with basil oil, small cubes of watermelon, cucumber, and herbs.
  4. Enjoy!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-food/recipe-watermelon-gazpacho/

Комментариев нет:

Отправить комментарий