В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 15 апреля 2020 г.

Carrot Ginger Dressing

Carrot ginger dressing drizzled on the refreshing iceberg lettuce and cucumber slices.
Love the Carrot Ginger Dressing served at Japanese restaurants? Made with carrot, ginger, and miso, this sweet-tangy dressing will zest up your salad!

Carrot Ginger Dressing

INGREDIENTS
  • 1 carrot (4.8 oz, 135 g)
  • ¼ onion (2.5 oz, 70 g)
  • 1 inch ginger (0.6 oz, 17 g; preferably young/spring ginger for a milder taste)
  • 1 ½ Tbsp sugar
  • 1 Tbsp miso
  • ¼ kosher/sea salt (use half for table salt) (to taste)
  • freshly ground black pepper (to taste)
  • 1 tsp sesame oil (roasted)
  • ½ cup rice vinegar
  • ¼ cup neutral-flavored oil (vegetable, canola, etc)
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
    Carrot Ginger Dressing Ingredients
  2. Peel the carrot and chop it into ½ to 1 inch pieces.
  3. Chop onion into 1-inch pieces.
  4. Peel the ginger and slice into small pieces. Put all the chopped vegetables into the food processor.
  5. Puree the veggies until fine and smooth.
  6. Add sugar, miso, salt, and pepper.
  7. Add sesame oil, rice vinegar, and oil.
  8. Process until the dressing is completely smooth. Taste the dressing and adjust with salt. If it's too sour, add a bit more sugar. If you prefer the dressing to be lighter, add water to thin it (I don't add water so the dressing will last longer).
To Serve and Store
  1. Shake well before you serve over a green salad (here I have iceberg lettuce, cucumber slices, and tomatoes). You can store the dressing in an airtight container like a mason jar for up to 1 week. If you take out the portion you need and put the dressing back into the refrigerator right away, you can keep it for up to 2 weeks.
https://www.justonecookbook.com/carrot-ginger-dressing/

Комментариев нет:

Отправить комментарий