В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 августа 2021 г.

Avocado Basil Ice Cream


We've all heard about the glory of ice cream makers when it comes to making a

homemade version of the beloved frozen treat. This recipe makes the process even easier! This avocado basil ice cream requires no churning and results in a sweet, creamy, and super addicting dessert. The avocado is so creamy that no cream is even required!

Avocado Basil Ice Cream [Vegan]

Ingredients

  • 2 avocados, cut into cubes and frozen
  • 8 basil leaves
  • 1/2-3/4 cup maple syrup or raw agave
  • 1 tablespoon lemon or lime juice

Preparation

  1. Combine all ingredients in a food processor or blender and pulse until smooth. You can let the frozen avocado soften at room temperature for a few minutes if you don't have a very strong food processor.
  2. Adjust sweetness to taste, you might want to use more than the 1/2 cup of sweetener if you prefer sweeter treats.
  3. Serve right away at soft serve consistency or transfer to a container and freeze. Let thaw slightly on the counter before scooping the ice cream out and serving.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/avocado-basil-ice-cream/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий